Voel u welkom bij Hotel Het Landhuis

Wandelen in het bos. Goede gesprekken voeren in onze lounge of op het terras. Samen genieten van pure lekkernijen. Proeven en delen. Heerlijk overnachten. Dit maakt Hotel Het Landhuis een ontmoetingsplek bij uitstek. Een plek waar u iedere keer weer met plezier naar toe komt. Of zoals wij het zeggen: ‘waar de gast komt als hij weggaat’. Voor ons is er niets fijner dan dat wij u als gast steeds opnieuw terug zien. Voel u welkom bij Hotel Het Landhuis.

Ruim honderd jaar Hotel Het Landhuis

Bijzonder om te vermelden is dat ons familiebedrijf al ruim een eeuw met veel plezier gasten ontvangt. In 1895 werd op onze locatie een theehuisje annex logement opgericht, dat in de loop der jaren steeds meer de vorm van een hotel kreeg. In 1953 nam Johan Mulder samen met zijn vrouw Anneke het stokje over en was Hotel Het Landhuis officieel een feit. Steeds meer gasten sloten ons hotel in hun hart en vertelden vrienden en kennissen over hun geliefde vakantieoord in Twente.

De derde generatie aan het roer

Inmiddels hebben wij als kleinkinderen van Johan en Anneke Mulder – Brigitte, Mario en Evelyn Oolderink – de dagelijkse leiding in het hotel. Samen met onze ouders Jos en Lenie Oolderink uiteraard, want ook zij zijn nog dagelijks actief in ons familiehotel. Samen met een vast team zorgen wij voor een fijn verblijf, waar persoonlijke aandacht voor u als onze gast voorop staat.

Wij wensen u een bijzonder prettig verblijf

Team Het Landhuis