Annuleringsvoorwaarden

Bedankt dat u een kamer heeft geboekt bij Hotel Het Landhuis in Oldenzaal. Wellicht bent u al jaren een trouwe bezoeker van ons hotel, wellicht wordt dit uw eerste bezoek. In beide gevallen is het goed om onze annuleringsvoorwaarden te kennen.

Ter attentie; onderstaande informatie is voor reserveringen van ons weekarrangement: Acht weken voorafgaand aan uw bezoek ontvangt u van ons de factuur. Deze factuur dient binnen twee weken betaald te worden. Wilt u uw boeking annuleren, dan berekenen wij annuleringskosten. Deze annuleringskosten worden hoger naarmate de datum van uw bezoek dichterbij komt. U kunt uzelf hiervoor verzekeren door bij uw verzekeringsmaatschappij een annuleringsverzekering af te sluiten.

  • Annuleert u 42 tot 28 dagen voor uw bezoek, dan berekenen wij 35 procent van de reissom.
  • Annuleert u 27 tot 21 dagen voor uw bezoek, berekenen wij 40 procent van de reissom.
  • Annuleert u 20 tot 14 dagen voor uw bezoek, voor vertrek berekenen wij 50 procent van de reissom.
  • Annuleert u 13 tot 5 dagen voor uw bezoek, voor vertrek berekenen wij 75 procent van de reissom.
  • Annuleert u 4 dagen tot 1 dag voor uw bezoek, voor vertrek berekenen wij 90 procent van de reissom.
  • Annuleert op de dag van aankomst, dan berekenen wij 100 procent van de reissom.

Heeft u onze factuur al betaald en annuleert u daarna, dan storten wij het bedrag dat u van ons tegoed krijgt terug naar uw rekening. Heeft u een annuleringsverzekering afgesloten, dan kunt u het resterende bedrag via uw verzekering terugvorderen.

Naast het annuleren van uw boeking heeft u volgens de wet ook de mogelijkheid om uw reis over te dragen aan iemand anders. Dit betekent dat iemand anders in uw plaats ons hotel bezoekt, zodat u kosteloos wordt gesteld. Het overdragen van uw boeking doet u door contact met ons op te nemen en de gegevens van de nieuwe gast door te geven. Deze gast komt dan in uw plaats en u krijgt het gehele factuurbedrag van ons retour.

Heeft u vragen of zijn er zaken onduidelijk? Bel ons gerust.