Annuleringsvoorwaarden

Bedankt dat u een kamer heeft geboekt bij Hotel Het Landhuis in Oldenzaal. Wellicht bent u al jaren een trouwe bezoeker van ons hotel, wellicht wordt dit uw eerste bezoek. In beide gevallen is het goed om onze annuleringsvoorwaarden te kennen.

Acht weken voorafgaand aan uw bezoek ontvangt u van ons de factuur. Deze factuur dient binnen twee weken betaald te worden. Wilt u uw boeking annuleren, dan berekenen wij annuleringskosten. Deze annuleringskosten worden hoger naarmate de datum van uw bezoek dichterbij komt. U kunt uzelf hiervoor verzekeren door bij uw verzekeringsmaatschappij een annuleringsverzekering af te sluiten.

  • Annuleert u 42 tot 28 dagen voor uw bezoek, dan berekenen wij 35 procent van de reissom.
  • Annuleert u 27 tot 21 dagen voor uw bezoek, berekenen wij 40 procent van de reissom.
  • Annuleert u 20 tot 14 dagen voor uw bezoek, voor vertrek berekenen wij 50 procent van de reissom.
  • Annuleert u 13 tot 5 dagen voor uw bezoek, voor vertrek berekenen wij 75 procent van de reissom.
  • Annuleert u 4 dagen tot 1 dag voor uw bezoek, voor vertrek berekenen wij 90 procent van de reissom.
  • Annuleert op de dag van aankomst, dan berekenen wij 100 procent van de reissom.

Heeft u onze factuur al betaald en annuleert u daarna, dan storten wij het bedrag dat u van ons tegoed krijgt terug naar uw rekening. Heeft u een annuleringsverzekering afgesloten, dan kunt u het resterende bedrag via uw verzekering terugvorderen.

Naast het annuleren van uw boeking heeft u volgens de wet ook de mogelijkheid om uw reis over te dragen aan iemand anders. Dit betekent dat iemand anders in uw plaats ons hotel bezoekt, zodat u kosteloos wordt gesteld. Het overdragen van uw boeking doet u door contact met ons op te nemen en de gegevens van de nieuwe gast door te geven. Deze gast komt dan in uw plaats en u krijgt het gehele factuurbedrag van ons retour.

Heeft u vragen of zijn er zaken onduidelijk? Bel ons gerust.