Hotelfaciliteiten

Of u nu komt om te overnachten, om iets te vieren of voor uw zakelijke bijeenkomst: ons hotel en haar kamers zijn voorzien van alle comfort.

 

Van alle gemakken voorzien...

Hotelkamers

Overnachten bij Hotel Het Landhuis is puur genieten. Onze 30 hotelkamers bieden u alles wat u nodig heeft voor een paar heerlijke, ontspannen dagen.

Lees verder

Zalen

Heeft u iets te vieren, moet u een vergadering organiseren of wilt u een gedenkwaardig moment delen met vrienden en familie? Vieren én vergaderen doet u bij Hotel Het Landhuis.

Lees verder

Wellness

Bij Hotel Het Landhuis geniet u van een complete wellness, denk aan een jetstream, een jacuzzi, een infrarood sauna, een Finse sauna, een stoombad, een solarium, verschillende beautybehandelingen (op afspraak) of een fijne massage (op afspraak). De Wellness is per uur te reserveren en de kosten hiervoor bedragen € 7,50 p.p. Wilt u een massage? Dan kunt u deze vooraf uw verblijf reserveren.

Lees verder

Restaurant

Als hotelgast bij Hotel Het Landhuis wordt u dagelijks culinair verwend. U kunt namelijk iedere avond verrassend bij ons dineren. Natuurlijk staan variatie, kwaliteit en smaak voorop. En uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen.

Hotelbar

Gezellige achtergrondmuziek, een sfeervolle bar, mensen uit Oldenzaal en omstreken die elkaar treffen om te biljarten, te borrelen of bij te kletsen. In onze gezellige hotelbar is iedere avond wel iets te beleven en bent u als onze (hotel)gast ook van harte welkom.

Lounge

Een kopje koffie drinken of uw krantje lezen: in onze lichte en ruime lounge kunt u na een dag fietsen of wandelen heerlijk tot rust komen. Zomers, op warme dagen, zetten wij de schuifdeuren open en is de lounge onderdeel van ons terras.

Terras

Aan de voorzijde van ons hotel kunt u ’s zomers heerlijk op het terras zitten en mensen kijken. Ook kunt u hier optimaal genieten van het uitzicht op landgoed De Hulst met haar groene weilanden, schaapskudde en schitterende bos.

Hoteltuin

Aan de achterzijde van het hotel kunt u bij mooi weer gebruik maken van onze hoteltuin. Overdag kunt u hier natuurlijk van de zon genieten, maar ook 's avonds is het hier heerlijk vertoeven. Dit is het ultieme vakantiegevoel!

Fietsoplaadpunt

Hotel Het Landhuis is gelegen in een schitterend fietsgebied. Terwijl u op het terras of in de lounge geniet van een lekker hapje en drankje staat uw fiets aan de oplader. Zo kunt u na een korte break weer vol energie op weg.