Tweedaags wandelarrangement

Het gebied rondom het hotel is een heerlijk gebied om doorheen te wandelen. Om u een voorbeeld te geven: op Landgoed Egheria, dat op en rond de Tankenberg en dus vrijwel naast het hotel ligt, ervaart u het glooiende Twentse landschap. Verschillende natuurlandschappen met betoverende uitzichten strekken zich hier uit. De Tankenberg vervolgens, direct tegenover het hotel, ligt 85 meter boven NAP en is daarmee het hoogste punt van Overijssel. En wat dacht u van een wandeling door Natuurgebied Het Lutterzand, waar de Dinkel kronkelend door de zandverstuivingen stroomt?

Tip: Bekijk prachtige wandelroutes op de website van VisitTwente.nl

Knooppunt R27 ligt direct bij het hotel, het mooie Twentepad, rondje Oldenzaal en de Stuwwalroute lopen langs dit knooppunt. Ook het Hillengenpad  loopt langs het hotel en niet te zeker vergeten het Marskramerpad; etappe 1 Bad Bentheim – Oldenzaal en etappe 2 Oldenzaal – Borne. Vele wandelaars maken gebruik van het hotel, zowel als uitvalsbasis voor wandelingen rondom het hotel alsmede als “herberg” tijdens een meerdaagse tocht. Bij warme namiddagen lekker ontspannen in de hoteltuin, een goed diner en helemaal tot rust komen in de gratis wellness (jacuzzi, jetstream, infrarood en Finse sauna) is de ultieme verwennerij na een mooie wandeling.

Dit arrangement is inclusief:

  • een overnachting in een luxe royaal kamer voor twee personen;
  • een ruim en gevarieerd ontbijtbuffet, plus een zelf samen te stellen lunchpakket;
  • gratis gebruik van onze wellness, om na het wandelen te ontspannen en weer op krachten te komen;
  • een gratis parkeerplaats;
  • € 57,50 p.p. o.b.v. luxe tweepersoonskamer. Het genoemde bedrag is exclusief € 2,00 toeristenbelasting p.p. Indien gewenst kunt u dit arrangement aanvullen met een heerlijk diner, namelijk een driegangen dagmenu voor € 25,00 per persoon. Toeslag eenpersoonskamer € 16,50 Liever een  kamer met bad?

Bekijk alle andere arrangementen

Dit arrangement boeken?

Wilt u meer informatie of een boekingsaanvraag indienen? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.