Golf arrangement Het Rijk van Sybrook

Golfen bij het Rijk van Sybrook

Twente staat bekend om haar mooie fiets- en wandelnetwerk; glooiende landschappen met oude boerderijen, omgeven door bossen en groen. Ook het Rijk van Sybrook ligt midden in dit schitterend stukje natuur; de volwassen 27-holes golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied. Verschillende holes bieden uitzicht op een typisch Twents coulisselandschap terwijl andere omsloten worden door prachtige bospercelen.

Wilt u een dag golfen en aansluitend in Oldenzaal blijven slapen, maak dan via het Rijk van Sybrook een afspraak voor uw starttijd en kom aansluitend heerlijk ontspannen in ons hotel. Wij bieden u één-, twee- drie én vierpersoonskamers, dus ook voor uw team-, vrienden- of vriendinnenuitje, de perfecte uitvalsbasis voor uw golfplezier.

Eenpersoonskamer           € 74,00

Tweepersoonskamer         v.a. € 105,50

Driepersoonskamer            € 154,50

Vierpersoonskamer            € 186,00

Deze aanbieding is inclusief ontbijt- en lunchpakket, gebruik van alle Wellness faciliteiten in de Wellnesskelder en uit te breiden met een heerlijk drie-gangen diner voor € 25,00 Deze aanbieding is exclusief toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n. en exclusief bezoek aan het Rijk van Sybrook, hier maakt u zelf een afspraak voor een starttijd of clinic: reserveren Het Rijk van Sybrook

https://www.golfenophetrijk.nl/sybrook.html


Bekijk alle andere arrangementen

Dit arrangement boeken?

Wilt u meer informatie of een boekingsaanvraag indienen? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.