Driedaags wandelarrangement

Wandelaars kunnen in de omgeving van Hotel Het Landhuis hun hart ophalen. In het gebied direct rondom ons hotel ligt namelijk een scala aan wandelpaden. Er zijn dan ook diverse prachtige wandelroutes uitgezet, die u bij de receptie kunt opvragen. Een korte wandeling of een lange, pittige tocht: de keuze is aan u. En vergeet vooral niet om onze medewerkers om tips te vragen. Zij helpen u graag om ons prachtige Twente te ontdekken. 

Tip: Bekijk prachtige wandelroutes op de website van VisitTwente.nl

Knooppunt R27 ligt direct bij het hotel, het mooie Twentepad, rondje Oldenzaal en de Stuwwalroute lopen langs dit knooppunt. Ook het Hillengenpad  loopt langs het hotel en niet te zeker vergeten het Marskramerpad; etappe 1 Bad Bentheim – Oldenzaal en etappe 2 Oldenzaal – Borne. Vele wandelaars maken gebruik van het hotel, zowel als uitvalsbasis voor wandelingen rondom het hotel alsmede als “herberg” tijdens een meerdaagse tocht. Bij warme namiddagen lekker ontspannen in de hoteltuin, een goed diner en helemaal tot rust komen in de gratis wellness (jacuzzi, jetstream, infrarood en Finse sauna) is de ultieme verwennerij na een mooie wandeling.

Dit arrangement is inclusief:

  • twee overnachtingen in een luxe kamer voor twee personen;
  • een ruim en gevarieerd ontbijtbuffet, plus een zelf samen te stellen lunchpakket;
  • gratis gebruik van onze wellness, om na het wandelen te ontspannen en weer op krachten te komen;
  • een gratis parkeerplaats;
  •  112,50 p.p. o.b.v. luxe royaal kamer. Het genoemde bedrag is exclusief toeristenbelasting. Indien gewenst kunt u dit arrangement aanvullen met een heerlijk diner, namelijk een driegangen dagmenu voor € 25,00 per persoon. Toeslag eenpersoonskamer € 30,50 voor twee dagen

Bekijk alle andere arrangementen

Dit arrangement boeken?

Wilt u meer informatie of een boekingsaanvraag indienen? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.