Nieuwjaarsarrangement 2021-2022 gaat door!!!

 

Programma Oud & Nieuw 28 december 2021 tot 2 januari 2022

dinsdag 28 dec: Vanaf de opstapplaats rijden we naar Oldenzaal, bij aankomst staat de koffie voor u klaar. In het hotel wordt voor transfer van uw koffers gezorgd, bij vermelding van uw kamernummer op de koffer. Neemt u uw vaccinatiebewijzen mee?

 

Iedere dag staat het ontbijtbuffet voor u klaar vanaf 8.00 tot 9.15 uur, de lunch wordt geserveerd om 12.00 uur. In het hotel wordt om 10.00 uur en om 18.00 uur koffie/thee geserveerd. Het drie gangen diner wordt rond 16.00 uur geserveerd. Koffie op de kamer rond 18.00 uur en iedere avond om 20.00 uur brengen wij nog wat lekkers op uw kamer, samen met uw bestelde drankje. U kan tot 22.30 bestellen, we hebben een mooie dranken- en hapjes kaart.  Zet uw deur open als u het gezellig vind of u kunt natuurlijk ook bij elkaar op bezoek.

 

woensdag 29  dec:  09.30 uur: Na het ontbijt wordt er in de grote zaal een mooie kerstfilm gedraaid. Na de lunch, om 13.00 uur, gaan we naar het centrum van Oldenzaal. Hier kunt u heerlijk winkelen in kerstsfeer. We gaan om 16.00 uur dineren in het restaurant en om 18.00 uur wordt er koffie op de kamer geserveerd en na het drankje van 20.00 uur, hebben we nog een leuke verassing voor u.

 

donderdag 30 dec  Na het ontbijt gaan we werken aan onze gezondheid. We gaan bewegen op en rond de stoel, deze speciale seniorengym is voor iedereen toegankelijk, we gaan lekker zingen en bewegen op muziek. Na de lichte lunch van 12.00 uur stappen we in de bus naar tuincentrum Borghuis, dit mooie tuincentrum is volledig in kerstsfeer  gehuld en naast bloemen en planten, is het ook een interieur winkel. We gaan niet te lang want om 16.00 uur staat het diner voor u klaar. Om zes uur wordt op uw kamer een heerlijk kopje koffie gebracht met wat lekkers. Houdt uw deur open want aansluitend wordt er nog een drankje geserveerd.

 

vrijdag 31 dec  Na het ontbijt organiseren we een spelletjes ochtend met bingo en sjoelen. Na de lichte lunch maken we ons klaar voor de diner show. Deze middag kunt u genieten van een mooie show. Aanvang is 14.30 uur. Jan Mulder zal u met zijn one-man show ontroeren en laten lachen. Dit diner dansant zal in de grote zaal plaats vinden, vanaf 15.30 uur kunt u tussendoor van al het lekkers van Lenie en Ilse genieten. We blijven we de gehele middag heerlijk rustig in de grote zaal en  aansluitend koffie en een drankje op de kamer. Voor de nachtbrakers is er om twaalf uur champagne, hoe we dit gaan invullen overleggen we nog samen met u allen.

 

zaterdag 1 jan   Via de livestream brengen we de Plechelmus Basiliek bij het Landhuis, de nieuwjaarsmis is te volgen in de grote zaal op groot scherm. Na de lunch worden er heerlijke nieuwjaar rolletjes gebakken. Een typisch Twents gebruik, in deze “kniepekes” zoals deze worden genoemd zit anijs, het hele hotel zal er heerlijk naar ruiken. Om 16.00 uur serveren we het diner in het restaurant. Na het diner om 18.00 uur wordt de koffie op de kamer geserveerd met aansluitend een drankje.

 

zondag 2 jan Tijdens uw ontbijt 08.30 uur wordt er voor de transfer van uw koffers gezorgd. Vervolgens vertrek de bus om 09.15 uur  voor de terugreis naar uw opstapplaats.

De prijs van dit arrangement, incl. ophalen en wegbrengen van de opstapplaats is € 525,00 p.p. o.b.v een standaardtweepersoonskamer en is exclusief toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n

 

Met vriendelijke groet,

Familie Oolderink

                                                                                                                                     wijzigingen voorbehouden.

 

 

 

 

 


Bekijk alle andere arrangementen

Dit arrangement boeken?

Wilt u meer informatie of een boekingsaanvraag indienen? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.