Nieuwjaarsarrangement 2023-2024

 

Programma Oud & Nieuw 

28 december 2023  tot 2 januari 2024

donderdag: U hoort van ons een week van te voren de exacte opstaptijd- en plaats. Bij aankomst in het hotel staat er een lekker kopje koffie of thee voor u klaar. Er wordt voor de transfer van uw koffers gezorgd, mits uw kamernummer op uw koffer staat vermeld.

Iedere dag staat het ontbijtbuffet voor u klaar vanaf 8.30 uur tot 9.30 uur, de lunch wordt geserveerd om 12.30 uur. In het hotel wordt om 11.00 uur en om 20.00 uur koffie/thee geserveerd. Het drie gangen diner wordt om18.00 uur geserveerd.

vrijdag:  In de ochtend heeft u gelegenheid om naar de Schoonheidsspecialiste te gaan. (tegen betaling)  Om 14.00 uur Modeshow verzorgd door modehuis Blauw; betaalbare kleding met een jonge frisse uitstraling, waarbij draagcomfort en kwaliteit hoog in het vaandel staan. in de pauze en na de show gelegenheid om zelf te passen, waarbij u wordt geadviseerd door het team. Opgave graag meteen donderdagavond bij de receptie. Na het diner een optreden van Gert Ekkelboom, wat een gezellige sfeer kan hij brengen met zijn trompet en keybord; gegarandeerd dat u gaat dansen en meezingen met zijn geweldige repertoire.

zaterdag:  Na het ontbijt om 10.00 uur: Ochtendgymnastiek op en rond de stoel, voor iedereen toegankelijk. Na de lunch staat de bus om 13.30 uur klaar voor een bezoek aan Oldenzaal. Hier kunt u winkelen en genieten van de mooie versierde straten of de imposante Plechelmus Basiliek met grote Kerstkribbe bezoeken. U zal circa 17.00 weer terug zijn in het hotel. Na het diner een optreden van Capriccio; een licht klassieke avond, u wordt betoverd door de mooie pianomuziek en de schitterende zang van de zangeres.

zondag:. De laatste dag van het jaar is alweer aangebroken. We gaan het heerlijk rustig aan doen in de ochtend, wie zin heeft kan een partijtje sjoelen. Om 13.30 hebben we een middagtocht door onze mooie Twentse grensstreek.

Vanaf 18.30 is er diner dansant met tussendoor optredens van Annet Niekamp. Een fantastische zangeres van allure. Deze feestelijke avond wordt natuurlijk om 0.00 uur ingeluid met heerlijke bubbels en kunt u aansluitend genieten van het vuurwerk, u kunt plaats nemen in het café waar u onder het genot van de bubbels de vuurwerk show kunt bekijken. Wij wensen iedereen alle gezondheid en geluk toe in 2024.

maandag:  Deze ochtend is vrij om te besteden, we gaan iets uitslapen en serveren het  ontbijt van 9.00 – 10.00 uur, dan kunt u deze ochtend lekker rustig aan doen. Om 13.30 uur hebben we een middagtocht door onze mooie Twentse grensstreek. In de avond is de Nieuwjaarsbingo van onze carnavalsvereniging de Marklaowen.

dinsdag: Tijdens uw ontbijt 08.30 uur wordt er voor de transfer van uw koffers gezorgd. Vervolgens vertrek de bus om 09.15 uur  voor de terugreis naar uw opstapplaats.

De prijs van het nieuwjaarsarrangement in 2023, inclusief ophalen en wegbrengen van en naar de opstapplaats is:

Tweepersoonskamer standaard: per persoon per week: € 550,00 p.p.p.w
Toeslag eenpersoonskamer standaard op eerste etage: € 35,00 p.p.p.w.
Toeslag eenpersoonskamer op begane grond: € 50,00 p.p.p.w.
Toeslag tweepersoonskamer de luxe royaal (32m2) € 35,00 p.p.p.w.
Prijzen exclusief toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht.

 

wilt u beide arrangementen combineren; dus van 23 dec tot 2 jan:

Tweepersoonskamer standaard: per persoon:                              € 995,00

Toeslag eenpersoonskamer vanaf :                                                  €  70,00

Toeslag eenpersoonskamer beneden:                                               €  100,00

Toeslag tweepersoonskamer de luxe p.p.                                        €  40,00

Toeslag tweepersoonskamer de luxe royaal (32m2) p.p.             €  70,00

Prijzen exclusief toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht.

 

                                                                                                                                     wijzigingen voorbehouden.

 

 

 

 

 


Bekijk alle andere arrangementen

Dit arrangement boeken?

Wilt u meer informatie of een boekingsaanvraag indienen? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.