Kerstarrangement 2021 23 – 28 december gaat door!!!

Kerst in Hotel Het Landhuis, samen kerst vieren, een bezoek van de kerstman, een heerlijk sfeervol kerstdiner. Oldenzaal in kerstsfeer, buiten is het koud, maar binnen is het sfeervol en vol warmte. Ondanks de beperkte openingstijden van restaurant en zalen maken we er een heel mooi sfeer vol programma van

Kerstprogramma 23-28 december 2021

Donderdag: Vanaf de opstapplaats rijden we naar Oldenzaal,

bij aankomst staat de koffie voor u klaar. In het hotel wordt voor

transfer van uw koffers gezorgd, bij vermelding van uw

kamernummer op de koffer. Neemt u uw vaccinatiebewijzen mee?

 

Iedere dag staat het ontbijtbuffet voor u klaar vanaf 8.00 tot 9.15 uur,

de lunch wordt geserveerd om 12.00 uur. In het hotel wordt om 10.00 uur en om

18.00 uur koffie/thee geserveerd. Het drie gangen diner wordt rond 16.00 uur geserveerd. Koffie op de kamer rond 18.00 uur en iedere avond om 20.00 uur brengen wij nog wat lekkers op uw kamer, samen met uw bestelde drankje. U kan tot 22.30 bestellen, we hebben een mooie dranken- en hapjes kaart.  Zet uw deur open als u het gezellig vind

of u kunt natuurlijk ook bij elkaar op bezoek.

 

Vrijdag: 09.30 uur: Modeshow verzorgd door modehuis Blauw; betaalbare kleding met

een jonge frisse uitstraling, waarbij draagcomfort en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

In de pauze, en na de show gelegenheid om zelf te passen, waarbij u wordt geadviseerd door het team. Na de lunch, om 13.00 uur gaan we naar de Kerstmarkt in Nordhorn. Hier kunt u heerlijk winkelen in kerstsfeer, Duitsland staat immers bekend om deze sfeervolle kerstmarkten. Bij slecht weer blijven we lekker binnen en staat er een bingo op het programma. We gaan om 16.00 uur dineren in het restaurant en om 18.00 uur wordt er koffie op de kamer geserveerd en na het drankje van 20.00 uur, hebben we nog een leuke verassing voor u.

 

Zaterdag: Eerste Kerstdag:  Via de livestream brengen we de Plechelmus Basiliek bij het Landhuis, de Kerstmis is te volgen in de grote zaal op groot scherm. Na de lichte lunch van 12.00 uur kunt u zich mooi maken voor het kerstdiner. We blijven de hele middag in de grote zaal en uiteraard komt de Kerstman ons een bezoekje brengen. Tijdens dit bezoek maken we een start met een heerlijk vijf gangen Kerstdiner, een mooie amuse, een klein voorgerecht, soepje, het hoofdgerecht en dessert worden in de grote zaal aan uw tafel geserveerd.  Om zes uur wordt op uw kamer een heerlijk kopje koffie gebracht met wat lekkers. Houdt uw deur open want aansluitend wordt er nog een drankje geserveerd.

 

Zondag: Tweede Kerstdag:  Na het ontbijt gaan we de bus in voor een winterse ochtend tocht door ons mooie Twente. Vertrek om 09.30 uur en bij terugkomst lunch om 12.00 uur. Het is het waard om u mooi aan te kleden voor de diner-kerstshow van Jan Mulder. Aanvang is 14.30 uur. Jan Mulder zal u met zijn one-man show ontroeren en laten lachen. Dit diner dansant zal in de grote zaal plaats vinden, vanaf 15.30 uur kunt u tussendoor van al het lekkers van Lenie en Ilse genieten. Net als op eerste Kerstdag blijven we de gehele middag heerlijk rustig in de grote zaal en is er aansluitend koffie en een drankje op de kamer.

 

Maandag:  Om 10.00 uur: Ochtendgymnastiek op en rond de stoel, voor iedereen toegankelijk. Op deze ochtend staat tevens onze Schoonheidsspecialiste klaar voor u, graag opgave donderdag ochtend bij het ontbijt. In de middag kunt u genieten van Gert Ekkelboom, hij zal u verassen met zijn mooie melodieën op trompet, toetsen en zang. 16.00 diner in het restaurant. Na het diner om 18.00 uur gaan we een avond tour maken met bus. In het donker kunnen we alle mooie versieringen bekijken. Ook bewonderen we het mooi verlichte Kasteel van Bad Bentheim. Bij terugkomst wordt de koffie op de kamer geserveerd met aansluitend een drankje.

 

Dinsdag: Tijdens uw ontbijt 08.30 uur wordt er voor de transfer van uw koffers gezorgd. Vervolgens vertrek de bus om 09.15 uur  voor de terugreis naar uw opstapplaats.

De prijs van dit arrangement, incl. ophalen en wegbrengen van de opstapplaats is € 600,00 p.p. o.b.v een standaardtweepersoonskamer en is exclusief toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n Wilt u ook met Oud en Nieuw in het hotel verblijven? Verlengen tot 2 januari kan al vanaf € 395,00 p.p. (o.b.v. uw kamertype, excl. toeristenbelasting)  

Het programma voor Oud & Nieuw ziet er op dezelfde wijze uit, in deze dagen bezoeken we o.a. het sfeervolle tuincentrum Oosterik, het in kerstsfeer gehulde centrum van Oldenzaal, spelen we de hotelbingo in de namiddag en vieren we samen Oudejaarsmiddag in de grote zaal met een diner-dansant en optreden van ons eigen Jan Mulder. Ook ontbreekt de middagtocht door Twente niet, heerlijk in onze warme bus ontdekken we het winterse verlichte Twentse Landschap.                                                                                                                                            

wijzigingen voorbehouden

 


Bekijk alle andere arrangementen

Dit arrangement boeken?

Wilt u meer informatie of een boekingsaanvraag indienen? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.