Kerstarrangement 2023 23- 28 december

Kerst in Hotel Het Landhuis, samen kerst vieren, een bezoek van de kerstman, een heerlijk sfeervol kerstdiner. Oldenzaal in kerstsfeer, buiten is het koud, maar binnen is het sfeervol en vol warmte.

Kerstprogramma 23-28 december 2023

zaterdag: U hoort van ons een week van te voren de exacte opstaptijd-en plaats. Bij aankomst in het hotel staat er een lekker kopje koffie ofthee voor u klaar. Er wordt voor de transfer van uw koffers gezorgd, mits uw kamernummer op uw koffer staat vermeld.

Iedere dag staat het ontbijtbuffet voor u klaar vanaf 8.30 uur tot 9.30 uur,de lunch wordt geserveerd om 12.30 uur. In het hotel wordt om 11.00 uur en om 20.00 uur koffie/thee geserveerd. Het drie gangen diner wordt om 18.00 uur geserveerd.

zondag: Na het ontbijt staat om 9.30 uur het busje klaar voor de mensen die een bezoek willen brengen aan aan de Hofkerk of de Plechelmus Basiliek. Na de lunch (13.30 uur) gaan we naar Oldenzaal in Kerstsfeer, tijdens deze koopzondag kunt u winkelen en genieten van de mooie versierde straten. In de avond is er de mogelijkheid om naar de nachtmis (20.30 uur) te gaan. Het busje rijdt naar onze Plechelmus basiliek. Na de koffie gaan we bingo spelen, deze wordt verzorgd door onze carnavalsverenging de Markloawen.

 

maandag: Eerste Kerstdag:  Een heerlijke rustige eerste kerstdag, we hebben geen programma. Om 15.30 uur is er Glühwein. Zo rond 17.30 uur nodigen wij u uit voor het sfeervolle 5 gangen Kersdiner in ons restaurant. Na het Kerstdiner komt de Kerstman ons een bezoekje brengen.

dinsdag: Tweede Kerstdag:  In de ochtend is er geen programma, u kunt lekker ontspannen, wellicht heerlijk naar de Wellness of even buiten een frisse neus halen. Na de lunch vertrekt de bus om 13.30 uur voor een mooie rit door Duitsland met een kort bezoek aan de kerstmarkt in Duitsland. Na het diner is er een mooie kerstshow van Jan Mulder.

Woensdag 27 dec:  Na het ontbijt om 10.00 uur: Ochtendgymnastiek op en rond de stoel, voor iedereen toegankelijk. Op deze ochtend staat tevens onze Schoonheidsspecialiste klaar voor u, deze heerlijke behandelingen zijn niet inbegrepen bij het arrangement. Om 13.30 uur Modeshow verzorgd door modehuis Blauw; betaalbare kleding met een jonge frisse uitstraling, waarbij draagcomfort en kwaliteit hoog in het vaandel staan. in de pauze en na de show gelegenheid om zelf te passen, waarbij u wordt geadviseerd door het team.  In de avond kunt u genieten van het zangensemble Nootzaak, zij verzorgen een mooie licht klassieke avond.

donderdag: Tijdens uw ontbijt 08.30 uur wordt er voor de transfer van uw koffers gezorgd. Vervolgens vertrek de bus om 09.15 uur  voor de terugreis naar uw opstapplaats.

De prijs van het arrangement in 2023, inclusief ophalen en wegbrengen van en naar de opstapplaats is:

Tweepersoonskamer standaard: per persoon per week: € 625,00 p.p.p.w
Toeslag eenpersoonskamer standaard op eerste etage: € 35,00 p.p.p.w.
Toeslag eenpersoonskamer op begane grond: € 50,00 p.p.p.w.
Toeslag tweepersoonskamer de luxe royaal (32m2) € 30,00 p.p.p.w.
Prijzen exclusief toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht.

 

Wilt u beide arrangementen combineren; dus van 23 dec tot 2 jan:

Tweepersoonskamer standaard: per persoon:                              € 995,00

Toeslag eenpersoonskamer vanaf :                                                  €  70,00

Toeslag eenpersoonskamer beneden:                                               €  100,00

Toeslag tweepersoonskamer de luxe p.p.                                        €  40,00

Toeslag tweepersoonskamer de luxe royaal (32m2) p.p.             €  70,00

Prijzen exclusief toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht.

 

Wijzingen voorbehouden


Bekijk alle andere arrangementen

Dit arrangement boeken?

Wilt u meer informatie of een boekingsaanvraag indienen? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.