start senioren weken op 8 mei 2021

Wij starten onze seniorenweken op zaterdag 8 mei: Uiteraard volgens de dan geldende regels van het RIVM.

klik hier voor programma Hotel Het Landhuis 2021 en prijzen

We kijken er enorm naar uit u weer te mogen begroeten in ons mooie Hotel Het Landhuis. Ook dit jaar hebben we een mooi programma voor u samengesteld vol beleving, avontuur en genietmomenten. De bus staat voor u klaar om Oldenzaal, Twente en het grensgebied van Duitsland te ontdekken. Op donderdag is er een mooie boottocht door de Wieden en de vijf verzorgde avonden bieden u volop vertier. Ons keukenteam zorgt ervoor dat de innerlijke mens wordt verwend en ons hele team legt u de gehele week in de watten en staat te popelen u een mooie onvergetelijke vakantie te verzorgen. Kortom wij staan te popelen om u weer te mogen ontvangen voor een onvergetelijke week vakantie.