Seizoen 2020

Wij ontvangen vele telefoontjes over de acht daagse weekarrangementen, echter ook wij weten helaas nog niet hoe alles gaat lopen. Wij zijn op dit moment voornemens, zolang de veiligheid dit toe laat, het gastenseizoen voor de weekarrangementen te openen op 25 juli en wij houden u hiervan telefonisch op de hoogte. Zodra wij zelf meer weten, nemen wij contact met u op. U bent van ons gastvrijheid en betrouwbaarheid gewend, daarom vinden wij het fijn dat u ons, ook nu in deze moeilijke tijd, blijft vertrouwen. Wij hebben het beste met u en uw gezondheid voor en dit gaat voor ons boven alles. Wilt u al eerder ons hotel bezoeken? Dat kan natuurlijk ook. Bij onze arrangementen vindt u diverse mogelijkheden om een paar daagjes op vakantie te komen.

Met vriendelijke groet, familie Oolderink

Facebook
Facebook
LinkedIn