Update COVID-19 / Corona-virus

Uw gezondheid heeft onze aandacht; wij blijven klaar staan voor u en bieden u waar mogelijk, onze gastvrijheid aan.

Wij volgen nauwgezet de laatste ontwikkelingen en maatregelen van het RIVM en van Koninklijk Horeca Nederland. Graag blijven wij, in deze periode tot 6 april, open voor hotelgasten. Onze bar, zalen, wellness en het restaurant zijn echter gesloten en hier kunt u als gast ook niet verblijven. Wel bieden wij u roomservice voor ontbijt en diner aan. Telefonisch of per mail kunt u hier meer informatie over inwinnen. Inchecken is mogelijk via onze receptie met extra ruimte tussen u en onze receptie medewerker. Tot 6 april hanteren wij andere openingstijden, namelijk tussen 8.00 – 20.00 uur. Inchecken is uitsluitend mogelijk tussen 14.00 en 20.00 uur. 

Wij hopen op uw begrip en zullen zo veel mogelijk met u meedenken.

Met vriendelijke groet, familie Oolderink

Onze hotelgasten die reeds een (senioren)arrangement hebben gereserveerd, willen wij, voor zover mogelijk, geruststellen. Wij zijn telefonisch de gehele dag bereikbaar, wij gaan er van uit dat ons hotel voor overnachtingen en arrangementen na 6 april weer geheel geopend is.

Facebook
Facebook
LinkedIn