Update COVID-19 / Corona-virus

Tot 19 januari is onze hotelfunctie geopend, echter werken wij alleen met ontbijtpakketten. Onze receptie is geopend tot 20.00 uur, inchecken na 20.00  uur is alleen telefonisch mogelijk. Restaurant, bar, zalen en wellness zijn gesloten. 

 

Uw gezondheid heeft onze aandacht; wij bieden u onze gebruikelijke gastvrijheid op gepaste wijze aan.

Wij zijn nog steeds volledig geopend voor hotelgasten en staan graag voor u klaar. Wij bieden u deze maanden mooie korte arrangementen aan, maar u kunt ook enkel een nachtje logies reserveren; de fietser, wandelaar, visser, levensgenieter en de mensen die zakelijk willen overnachten, u bent allemaal van harte welkom. 

Als hotelgast kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in onze lounge, het restaurant en zelfs bij mooi weer in onze gezellige tuin. Onze bar is geopend tot 22.00 uur en tot 20.00 kunt u dineren. Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM. 

Inchecken is mogelijk tussen 14.00 en 22.00 uur, via onze receptie met extra ruimte tussen u en onze receptie medewerker. 

Met vriendelijke groet, familie Oolderink