Update COVID-19 / Corona-virus

Uw gezondheid heeft onze aandacht; wij bieden u onze gebruikelijke gastvrijheid op gepaste wijze aan.

Wij zijn weer volledig geopend en staan graag voor u klaar. Wij bieden u deze maanden mooie korte arrangementen aan, voor ieder wat wils. Maar ook de fietser, wandelaar, visser, levensgenieter en de mensen die zakelijk willen overnachten zijn van harte welkom. 

Als hotelgast kunt u weer genieten van een heerlijk ontbijt of diner in onze lounge, het restaurant en zelfs in onze gezellige tuin. Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM. Ook is ons gezellige café weer geopend. Tot 1 juli is onze Wellness en gym helaas nog gesloten. Telefonisch of per mail kunt u hier meer informatie over inwinnen.

Inchecken is mogelijk tussen 14.00 en 22.00 uur, via onze receptie met extra ruimte tussen u en onze receptie medewerker. 

Met vriendelijke groet, familie Oolderink

Onze hotelgasten die reeds een (senioren)arrangement heeft gereserveerd, willen wij, voor zover mogelijk, geruststellen. Wij zijn telefonisch de gehele dag bereikbaar, wij gaan er van uit dat onze achtdaagse busreis vanaf 25 juli weer te beleven en te reserveren is. Alles hierbij is afhankelijk van het busvervoer. Zodra wij zelf meer weten, nemen wij contact met u op. Tussentijds hebben wij voor u diverse mooie korte arrangementen samengeteld. Allemaal op basis van eigen vervoer. 

Facebook
Facebook
LinkedIn