KAMER VRIJ VOOR KERST

(tweede etage, 1 trap, luxe royaal tweepersoonskamer)

Kerstprogramma Hotel Het Landhuis 2019  23 – 28 December.

maandag: Tijdens uw reis naar Oldenzaal, wordt u onderweg of bij aankomst in het hotel koffie aangeboden. In het hotel wordt voor transfer van koffers gezorgd, bij vermelding van uw kamernummer op uw koffer. Na het diner een optreden van het Smartlappenkoor uit Oldenzaal.

Iedere dag staat het ontbijtbuffet voor u klaar vanaf 8.45 tot 9.30 uur, het lunchbuffet van 12.30 tot 13.15 uur. In het hotel wordt om 11.00 uur  en om 20.00 uur koffie/thee geserveerd. Het drie gangen diner wordt om 18.00 uur geserveerd.

dinsdag 10.00 uur: Modeshow verzorgd door modehuis Blauw; betaalbare kleding met een jonge frisse uitstraling, waarbij draagcomfort en kwaliteit hoog in het vaandel staan. In de pauze en na   de show gelegenheid om zelf te passen, waarbij u wordt geadviseerd door het team. Om 13.30 uur vertrekt de bus voor een korte tocht naar Nordhorn, hier kunt u winkelen in  kerstsfeer en een bezoek brengen aan de sfeervolle kerstmarkt.  ’s avonds is er een gezellige hotelbingo. Indien gewenst kunt u naar de nachtmis in onze Plechelmuskerk.

woensdag Eerste Kerstdag: Het busje staat na het ontbijt klaar voor mensen die de mis willen bijwonen in de Plechelmuskerk. verder is er vandaag geen programma. Gedurende de gehele dag  serveren wij allerlei lekkers en wordt u heerlijk in de watten gelegd. Na het sfeervolle Kerstdiner komt de kerstman ons een bezoekje brengen.

Donderdag Tweede Kerstdag:  In de ochtend is er geen programma, u kunt lekker rustig aan doen. Na de lunch vertrekt de bus om 13.30 uur voor een middagtocht door onze mooie Twentse grensstreek. ’s avonds is de kerstshow  van Jan Mulder. Cabaret en mooie liedjes staan voor u op het programma.

Vrijdag: 10.00 uur. Ochtendgymnastiek op en rond de stoel, voor iedereen toegankelijk. Na de lunch, om 13.30 uur staat het busje voor u klaar, voor een bezoek aan het in kerstsfeer gehulde centrum van Oldenzaal. Wie van winkelen houdt kan in de smalle winkelstraatjes én in de twee overdekte winkelcentra het hart ophalen. Echter ook kunst, rustige parken, cultuur, musea, historie en gezellige horeca heeft Oldenzaal u te bieden. In de avond staat Gert Ekkelboom op het programma; met zijn trompet, toetsen en zang brengt hij altijd een zeer gezellige sfeervolle avond.

Zaterdag: Tijdens uw ontbijt wordt er voor de transfer van uw koffers gezorgd. Vervolgens vertrek de bus en busjes voor de terugreis naar uw opstapplaats.

wijzigingen voorbehouden

Facebook
Facebook
LinkedIn